Accessories

Тенденции 2019 при дамските слънчеви очила

С началото на пролетта и все по-честата поява на слънце се увеличи и нуждата от най- важния аксесоар – слънчевите очила. Освен, че предпазват зрението от UV лъчите, в днешно време те се превърнаха и в задължителен моден аксесоар, който завършва цялостния аутфит.


Още през изминалата есен, световните модни къщи представиха своята интерпретация и визия за топ тенденциите при дамските слънчеви очила. Новият сезон пролет-лято 2019 ще бъде с акцент поставен върху китайската Година на петела. Слънчевите очила ще
изразяват неговия темперамент. Те ще бъдат ярки, запомнящи се и с явен фокус върху радостта от живота.

Преобладаващи ще са слънчевите очила със спортен дизайн, но и класическите няма да отстъпят назад. Любимите „котешки очи“ ще са особено популярни този сезон, заедно с актуалните през последните сезони триъгълни форми. Рамките ще са иновативни, цветни и забавни, така че сега е моментът да експериментирате с нетипични форми и шарки. Ето и какви са основните тенденции:

Големи очила

Тази пролет ще е особено подходяща за “oversized” слънчеви очила, но за да не изглеждате нелепо, съобразете размера им с този на вашето лице. Ако имате малко лице и малки очи не се хвърляйте на най-големите очила в магазина, а изберете по-малки, с които ще запазите правилните пропорции на лицето.

„Котешко око“

Формата на тези очила е подходяща, както за феерична рокля, така и за стилен бизнес костюм. Уникалността и богатата функционалност на тези слънчеви очила ги прави любими за всички дами. Те са не само елегантни, но могат да придадат на всеки тоалет малко строгост и дързост. Но „котешкото око“ е най-впечатляващо с това, че подхожда на всеки. Съобразете големината на рамките с пропорциите на лицето и се радвайте на модел, който съвсем спокойно можем да наречем КЛАСИКА.

Закуска в Тифани

Новият сезон също е вдъхновен от невероятната модна икона Одри Хепбърн. Сигурни сме, че всяка от вас помни уникалните слънчеви очила, които нейната героиня носи във култовия филм. Емблематичният им модел е представен с нов прочит от почти всяка модна къща за сезон пролет-лято 2019.

Кръгли форми

Макар и да придобиха популярност едва миналата година, кръглите очила ще са сред най-модерните през този сезон. Но преди да се хвърлите на тях, имате предвид, че те не подхождат на всяко лице.

Авиатори

Вечните авиаторски очила никога не излизат от мода, но тази година са на голяма почит от всички модни къщи. Поради специфичната си форма, този модел подхожда на всяко лице и се съчетава страхотно с всеки аутфит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *